;

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Τα νέα της MNK Potpićan 98 ΚΡΟΑΤΙΑΣ



Στην φωτογραφία με το νούμερο 10 το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας.
Μετά την μεγάλη πρόκριση των πρασίνων στην επόμενη φάση του UEFA FUTSAL CUP η σκέψη όλων μας βρίσκεται στην επόμενη φάση που θα γίνει στην ΚΡΟΑΤΙΑ από της 26/9 μέχρι της 1/10.
Σήμερα μετά από πολλή μελέτη στο διαδίκτυο θα προσπαθήσω να ανοίξω τον φάκελλο της οικοδέσποινες ομάδας της ΜΝΚ POTPICAN 98.
Πρόσφατα έγινε δημοσιογραφική διάσκεψη από την ομάδα όπου ο πρόεδρος της κύριος
Μπράνκο Katicic παρουσίασε την απόκτηση του μεγάλου αρχηγού της εθνικής ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ Milivoj Simeunoviča. Το δέκα το καλό της εθνικής ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ γεννήθηκε το 1976. Κύριο χαρακτηριστικό του η μεγάλη δημιουργικότητα στο παιχνίδι. Το 2007 κατέλαβε την 20η θέση στα βραβεία του FUTSAL PLANET για την ανάδειξη του καλύτερου FUTSAL παίκτη στον κόσμο. Το βραβείο τότε κέρδισε ο μεγάλος FALCAO.
Πέραν της παρουσίασης του παίκτη που δεν ήταν παρών στην διάσκεψη λόγο ασθένειας παρουσιάστηκε και η χορηγός ΙΣΠΑΝΙΚΗ εταιρεία αθλητικού υλικού JOMA.
O πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε επίσης στα κακά χάλια αρκετών κλειστών γηπέδων και ζήτησε από τους υπεύθυνους να αρχίσουν δουλειά για να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατάσταση.
Ο προπονητής της ομάδας είναι ο Ζoran Peruško.
Παίρνοντας τον λόγο και αφού είπε ότι μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στις ELITE ομάδες του UEFA FUTSAL CUP καλωσόρισε στην ομάδα το νέο μεγάλο αστέρι από την Σλοβένια.
Ελπίζουν στην ομάδα ότι η αίθουσα στην LABINSKA θα είναι έτοιμη μέχρι τις υποχρεώσεις της ομάδας στην Ευρώπη.
Ακολούθως παρουσίασε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ομάδας όπου ξεκίνησε στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ στις 15.8.09.
Η ομάδα λαμβάνει μέρος σε τουρνουά που γίνεται στο Berettyóújfalu στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ όπου συμμετέχουν άλλες 3 ομάδες. Οι άλλες 3 ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά αυτό είναι MVFC Berettyóújfalu (Hungaria) GKS Jachym Tychy (Poland) CIP Deva (Romania).
Πάντως η αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ξεκίνησε καλά το τουρνουά αυτό αφού έχασε από την πρωταθλήτρια ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ στο πρώτο παιχνίδι με 7-1.
Στην 2η αγωνιστική αντιμετώπισε την GKS Jachym Tychy από την Πολωνία και κέρδισε με 4-3.
Στην τελευταία αγωνιστική που έγινε ψες Κυριακή οι Κροάτες αντιμετώπισαν την οικοδέσποινα ομάδα MVFC Berettyóújfalu χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχουμε το αποτέλεσμα του εν λόγο αγώνα.
Πέραν του τουρνουά στην ΟΥΓΓΑΡΙΑ οι πρωταθλητές ΚΡΟΑΤΙΑΣ θα αντιμετωπίσουν στο Tolmin της Σλοβενίας την Puntari Tolmina στις 4/9 ενώ με αυτή την ομάδα θα παίξουν ξανά επί Κροατικού εδάφους αυτή την φορά στις 6/9 στο Labin ένα φοβερά όμορφο τουριστικό μέρος .
Η ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Νούμερο 1 Roberto FUNČIĆ
Νούμερο 12 Matko DIDOVIĆ
Ο αρχηγός της ομάδας ένας μεγάλος
παίκτης ο Alen LALIĆ με το
νούμερο 6 στην πλάτη.
Νούμερο 17 Dalibor RADUSIN
Νούμερο 5 Žarko MARTEDIĆ
Νούμερο 20 Fatos HOXHA
Νούμερο 7 Dražen NOVOSELAC
Νούμερο 4 Sanel BOJKIĆ
Νούμερο 14 Marko TOMLJANOVIĆ
Νούμερο 8 Keven DRNDIĆ
Νούμερο 10 Patrik DRNDIĆ
Μεγάλο ταλέντο και αυτός...

Οι οπαδοί της ομάδας ...
Αυτά και θα επανέλθουμε....
.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου