;

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ...


Το νέο σωματείο στην Γ` κατηγορία για φέτος από την ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ άρχισε σήμερα στο SPORTING FUTSAL CENTER την προετοιμασία του για την νέα χρονιά.
Ο προπονητής της ομάδας κύριος Παναγιώτης[FOTO] άρχισε με τους παίκτες του την σκληρή δουλειά με στόχο να παρουσιάσει τον ερχόμενο μήνα μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα.
Πρόεδρος του σωματείου ο κύριος Πρόδρομος Τσουλούπας που μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και είπε τα πιο κάτω:
<<Το σωματείο μας μέχρι τώρα είχε άλλο ρόλο αυτόν της προσφοράς στα κοινά αφού με εκδηλώσεις φιλαθρωπικές κυρίως βοηθούσε τον συνάθρωπο που είχε πρόβλημα ή ανάγκη. Τώρα παράλληλα με την κοινονική μας προσφορά θα έχουμε και την συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα FUTSAL Γ` κατηγορίας αλλά και στο πρωτάθλημα κάτω των 17. Ο πρότιστος στόχος και σκοπός της συμμετοχής μας στα δύο αυτά πρωταθλήματα είναι να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο για άθληση και να καταφέρουμε να διδάξουμε σε αυτά το ευ αγωνίζεστε μακριά από ναρκωτικά και άλλα κακά του σήμερα που τα βλάπτουν>>.


Ξεκίνησαν και οι κάτω των 17....
Την ίδια μέρα αλλά μια ώρα νωρίτερα άρχισαν την προετοιμασίας τους και οι μικροί του σωματείου Απελευθέρωση
Με πολλή ενθουσιασμό τα παιδιά προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο FUTSAL του λυκείου Άγιος Γεώργιος στην Λακατάμια.
Μέσα από το πρώτο δίτερμα προσέξαμε αρκετά ταλαντούχα παιδιά που με υπομονή και πειθαρχεία θα δείξουν στην παρθενική τους συμμετοχή αρκετές αρετές.


.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου