;

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΡΑΡΑΤ....


'Όταν ηχή στα αυτιά σου το όνομα ΑΡΑΡΑΤ το μυαλό σου μεταφέρεται αυτόματα στο FUTSAL .Αυτό το σωματείο έδεσε βαθιά το όνομα του με το άθλημα και το συνέδεσε με μεγάλες επιτυχίες στον τόπο μας.
Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον νεαρό παίκτη τις ομάδας ΠΙΤ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ που αποκτήθηκε φέτος από το CYPRUS COLLEGE.
Nα τις μας είπε για την ομάδα του και τους στόχους της.

ΠΙΤ μίλα μας λίγο για την ομάδα σου .
Μπορώ να πω ότι περιμένουμε ανυπόμονα την έναρξη τις καινούργιας χρονιάς. Φέτος έχουμε βάλει και πάλι ψηλές προσδοκίες για την ερχόμενη χρονιά όπως κάθε χρόνο. Φέτος νιώθουμε ότι έχουμε μαζέψει το καλύτερο σύνολο παικτών των τελευταίων χρόνων.

ΓΙα να θυμίσουμε στο κόσμο τις φετινές μεταγραφές και αν υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα.
Όπως γνωρίζεται όλοι εντάξαμε στο δυναμικό μας τον ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΒΙΟΥ , τον SERGO και τον ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ [ΚΟΥΣΠΟ]. Ό τελευταίος μετά από δύο χρόνια σχετικής αποχής από το ψηλότερο επίπεδο είμαστε αρκετά αισιόδοξη ότι θα μπορέσει να φτάσει ξανά το επίπεδο που έπαιζε όταν αγωνιζόταν στο G.C SCHOOL και κατάφερε να καλεστεί ακόμη και στην εθνική.
Ένα νέο τερματοφύλακα εντάξαμε φέτος στο δυναμικό μας τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΦΗ που παρά την απειρία του προσδοκούμε ότι θα μπορέσει να ανταγωνιστή τον ΒΑΣΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ. Έδειξε στο φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ αν δουλέψει σωστά με τον προπονητή του ΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ θα έχει ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο.
Όσο αφορά άλλες μεταγραφικές κινήσεις μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση του ΛΟΥΚΑ ΣΙΑΛΗ και του ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ [ΦΟΡ]. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω αφού επίσημα δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Μόλις υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα αυτό θα σας ενημερώσω.
Λίγο απρόσμενα αποχαιρετήσαμε τον ΑΝΤΡΕΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ που μετακόμισε στην ΑΕΛ και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην νέα του ομάδα.

Πότε ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας για την νέα χρονιά;
Η προετοιμασία μας ξεκινά επίσημα στις 24/8/09 .
Ανασυνταχθήκαμε αυτές τις μέρες με μοναδικό στόχο και σκοπό να βοηθήσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ λόγο των ευρωπαϊκών τις υποχρεώσεων και δώσαμε την περασμένη βδομάδα ένα φιλικό παιχνίδι ενώ θα έχουμε ακόμη ένα την ερχόμενη Τετάρτη.

Πιτ μου κάτι τελευταίο. Πες μας για το κλίμα που επικρατή στην ομάδα αυτή την περίοδο σε επίπεδο σχέσεις παικτών περισσότερο.
Το κλίμα είναι υπέροχο στην ομάδα. Μεταξύ παικτών αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα μια δυνατή σχέση που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας την νέα χρονιά.

Ευχαριστούμε πολύ ΠΙΤ ΣΤΙΒΕΝΣΟΝ και ευχόμαστε τόσο σε σένα τόσο και στην ομάδα σου κάθε επιτυχία



.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου